Inloggen Contact

Zakelijk energieleverancier 
met hart voor uw business

Scholt Energy is meer dan een energieleverancier. Wij combineren 15 jaar marktervaring met de persoonlijke aandacht van een familiebedrijf. We gaan altijd proactief op zoek naar de beste oplossing voor u. Alles met maar één doel: een langdurig partnerschap.

  • 6.500 Klanten
  • 150+ Medewerkers
  • € 600 miljoen Omzet
  • 6.500 Klanten
  • 150+ Medewerkers
  • € 600 miljoen Omzet

Altijd in uw voordeel

Door onze 15 jaar ervaring in de markt en onderscheidende service werken wij lang en succesvol samen met onze klanten. Hierbij zijn de volgende waarden voor ons belangrijk:

Persoonlijk & eerlijk advies
Wij zijn veel meer dan een energieleverancier, wij gaan voor “Powerful Partnership”. Vanaf dag één begeleiden wij u bij alle energiezaken. Door persoonlijk en proactief advies van onze specialisten maken wij uw energiezaken inzichtelijk en begrijpelijk.

Realistisch & toekomstgericht
We hebben oog voor een duurzamere wereld, maar zijn wel realistisch. Met economisch verantwoorde oplossingen helpen we uw organisatie bij het realiseren van uw doelstellingen, zodat we samen een bijdrage leveren aan de energietransitie.

Onze werkwijze
Energielevering presentatie Scholt Energy

Onze klanten

Wij kennen onze klanten. Bedrijven uit vele branches en regio’s vertrouwen op ons. Met een persoonlijk aanspreekpunt uit de regio zijn wij onze klanten in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk snel van dienst.

Belorta Fruit Vegetables 0
Delio Logo
Cartamundi Logo Wslogan
Brabantia Logo
Scholt Energy Valkenswaard 16 12 195224

De sterke relatie met onze klanten én drive om continu te verbeteren is de basis van ons succes.

Zoek jij een baan 
waar je energie van krijgt?

Scholt Energy heeft kantoren in vier landen, een team van ruim 150 ambitieuze collega’s en 10 verschillende afdelingen, waar kennis, gedrevenheid en ondernemerschap samenkomen. Met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar is er ruimte voor starters, young professionals én seniors. We zijn altijd op naar nieuwe enthousiastelingen die met ons de energiewereld willen veroveren. En geloof ons.. de energiebranche is één van de meeste uitdagende branches van dit moment!

Bekijk onze vacatures
Scholt Energy Belgie 13 12 194638
Scholt Energy Valkenswaard 16 12 195899

Benieuwd hoe u kosten én energie bespaart?

Ga eens in gesprek met onze specialisten. Zij leggen u graag vrijblijvend uit hoe de energiemarkt in elkaar steekt, wat u kunt verwachten in de toekomst en hoe u daarop kunt inspelen.

Scholt Energy Belgie 13 12 194546 (2)