Inloggen Contact
Cardmaking

"Het duurde zo’n 4 jaar om uiteindelijk over te gaan tot het duurzaam partnershap waar Scholt Energy voor staat."

Gaandeweg groeide het vertrouwen van Cartamundi omdat men zag dat Scholt Energy telkens op de juiste momenten in de markt met correct advies kwam. Dit leidde in 2018 tot het sluiten van een duurzame samenwerking voor meerdere jaren.

Check Press

Al na het eerste jaar van energielevering werd reeds een mooi resultaat geboekt op het inkopen van gas. Naast het inkopen van energie werden ondertussen reeds andere aspecten van het energiedossier belicht, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Gezien de huidige context waarin Cartamundi zich heeft heruitgevonden met de spin-off Medimundi moet deze toekomstbeslissing nog genomen worden.

Marc Sylverans, aankoop Cartamundi: “Na een grondige analyse van meerdere jaren en nauwgezette opvolging van de Account Manager van Scholt Energy ontdekten we al doende de voordelen van de werkwijze met inkoopspreiding. Dit gaf ons het vertrouwen dat dit de juiste keuze was voor de lange termijn. We zien nu reeds de eerste mooie resultaten.“

Wie is Cartamundi?

Cartamundi is de grootste producent en verkoper van kaarten en spelletjes ter wereld. Mensen over de hele wereld spelen de bord- en kaartspelletjes van Cartamundi. Zelfs als je hun naam niet kent, heb jij thuis wellicht één van de spellen die ze maken in de kast liggen. Want wie kent de spelletjes Wie is het?, Monopoly, UNO, Trivial Pursuit, Pictionnary en de razend populaire Pokemon kaarten niet?  Stuk voor stuk sterke merken in de spel- en speelgoedindustrie die worden verkocht in ruim 185 landen. De traditionele speelkaarten waarvan ze er elk jaar miljoenen produceren zijn een tijdloos product, je ziet ze overal, ze brengen mensen van alle generaties bij elkaar. Met Medimundi startte het bedrijf vanaf eind november 2020 met de productie van FFP2 en FFP3 ademhalingsmaskers.

"Wie kent de populaire spelletjes Wie is het?, Monopoly, UNO, Trivial Pursuit, Pictionnary niet?"

Presscheck Cartamundi Checkdisneyprincess Flowpackline Turnhout Cardmakingdepartment Turnhout